Over mij

Wie ben ik?
Ik ben Thomas de Rooij en al voor een langere tijd bezig in de ICT wereld als student en als computerhulp. Ik heb inmiddels  flink wat kennis  opgebouwd in Zeeland. Ik ben 4e jaars HBO-ICT student en volg hierbij de richting software engineer, tevens houd ik de nieuwe ontwikkelingen bij.

Wat kan ik voor u doen?
Ik ga altijd door totdat het probleem opgelost is. Van tevoren verzamel ik alle informatie over uw probleem, dan kan ik ook een verklaring geven, en uitleggen wat er mis gegaan is. Zo bent u altijd betrokken bij wat er gebeurt.

Het is voor mij ook belangrijk om een zeker vertrouwen op te bouwen. Op een laptop of op een computer staan vaak persoonlijke bestanden die voor mensen waardevol zijn. Het is dan ook belangrijk deze bestanden goed te bewaren en te laten voor wat ze zijn.

Ook heb ik al jaren ervaring met het geven van lessen hierbij met verschillende startpunten bij de personen en voor verschillende apparaten. Hierbij heb ik veel geduld en neem ik de tijd voor u.
Verder sta ik altijd open voor vragen of informatie. Dit natuurlijk op een vrijblijvende basis. Ik denk graag met u mee. Ik geef tevens advies over de aanschaf van virusscanners en desktops en laptops. En kan deze voor u aanschaffen of in elkaar zetten.